onsdag 2 juni 2010

Fullträff!

Jo, det blev tredje gången gillt. Idag gick betäckningen superbt bra. Fort gick det, rätt blev det och det kändes säkert. Min snälla make bistod med hjälp att hålla FP, och då gick allt så mycket bättre. Känns skönt, nu vet vi exakt hur vi ska göra! ;-) Visar Kavatina ingen brunst på fredag, så får hon åka hem då. Om tre veckor vet vi om det "tagit".

Åkte idag till Rolfs Blommor just utanför Glommersträsk. Jättefina sommarblommor till ännu finare priser. Måste bara dit igen... Blev så inspirerad av all blomsterprakt, och nu kliar det till max i mina gröna planteringsfingrar.


Här ser ni en ljuvlig bild på Malin med hennes Emil. Kortet är taget av Eva Alerby från Piteå. Det togs just utanför stallet i Lycksele vid helgens körtävlingar. Älskar lugnet som strålar från de båda. Omsorgen och omtanken för sin ponny i Malins uttryck, samt förtroendet från Emil. Mycket fin bild.

I morgon blir det Bolaget på fm. Vitrockar på em. Nr. 5 ska kollas för pollenallergi, hoppas det bara är en vanlig förkylning... Volleybollavslutning för Paula: korvgrillning vid badstranden. Genrep på em för Malin inför lördagens final i Småstjärnorna. Spännande. :-)

Nu sova. Kroppen värker...

P o K / Vekå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar