måndag 21 juni 2010

Nya karriär för Emil och lyckad aktivitetsdag

Kubb a la Christer.
Jag är en morgonmänniska. Utan tvekan. Hjärncellerna arbetar som bäst då och kroppen (omän den nuförtiden är lite mer seg på mornarna) fungerar också bäst på förmiddagarna.
Samarbetsövning med krav på precision.
I morse föll en del pusselbitar på plats, i ett svårlöst pussel jag har jobbat med en längre tid. Lättnaden som infann sig efter detta var ljuvlig.

Två lättade ungdomar som pustar en stund vid lägerelden. Lägg märke till den förrymda tjuren längst upp till höger i bild, som barnen var tvugna att fånga med lasso.

Morgonen bjöd dessutom på underbart vackert väder, som bådade gott inför dagens aktiviteter med alla barn från Sommarlovskul. 33 barn och sex vuxna kom idag. Allt gick jättebra! De löste sina uppdrag med stort mod och glädje. Fikade, åkte vagn med Malin och Emil och spatserade runt på gården, fascinerade över alla djuren.
Kön var ständigt under påfyllnad för de som ville åka med Malin och Emil.
Jag är så otroligt tacksam och glad över det fina samarbete jag har med Harnesk Adventures. Christer är en otroligt kreativ, ödmjuk och ambitiös människa. Tack för att du förgyller Tallheden med din närvaro! :-)
Emil gjorde dubbel succé idag. Först efter att i över två timmar skjutsat barnen runt runt på gården, sen som fotomodell inne i en fotostudio hos Rickes Reklam.
Emil gick in i entrén till studion, uppför trapporna (!), genom hallen, över mattorna och in i den kritvita studion med dyr utrustning. Inga röjsågar, målvaktsutrustningar, stora blixtskärmar, rullstolar eller övrig rekvisita kunde skrämma lille Emil. Han var otroligt cool! Kanske att han får fler modelluppdrag efter detta. Emils nya karriär: Fotomodell! :-D

Utmanande samarbetsövningar

Försöker planera den kommande Örebroresan i slutet av juli. Morganhäst Riksutställning och vi ska dit och sopa banan! ;-) Det verkar svårt att få till ett boende där nere, för samma vecka vi ska dit är det den stora orienteringstävlingen O-ringen. Det lär va mycke folk i farten...

Snart dyker Farmarpojkens nästa sto upp här för betäckning. Ett New Forest sto från Umeå. Hoppas på samma tur med denna!

I morgon blir det kalas här hemma. Paulas hamster fyller ett år och det ska visst firas. Ja, jag säger då det..

Ta hand om varandra!

P o K/ Vekå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar