måndag 29 juni 2009

Godiskontrakt

Jag rider min hingst på tok för sällan! Är så inne i det här med körningen, så jag skjuter hela tiden upp planerna på att rida. I kväll tog vi oss dock en ridtur. Först i skogen, sen på banan och tränade lite dressyr. Det underbara med att inte rida honom så ofta är att man hinner glömma hur otroligt duktig han blivit och man märker från gång till gång hur väl han utvecklas! Underbart...! :-)

Har ni aldrig provat på att rida en häst, där känslan av att ha hästen "framför sig" och "i uppförsbacke" hela tiden - då ska ni prova min lille kille. Hans ambitiösa sätt och karisma gör att man får gåshud när man rider honom.

Har klippt gräs, handlat, tvättat och gjort ladugården idag. Ungarna har pysslat med ponnyerna, målat, bakat chokladmuffins och ansvarat för middagen.

Tog en tur till Norsjövallen efter middagen, så att ungarna fick bada lite.

Ikväll har vi skrivit Godiskontrakt, som ska gälla året ut. Alla har undertecknat på att det enda i godisväg som ska intas är tuggummi, isglass och popcorn. Belöningen är pengar. Just nu låter de väldigt peppade, vi får väl se hur det håller i sig... :-)

Ha d bäst - helst till häst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar