söndag 28 juni 2009

Tv-brist

Nu har vi varit utan TV i två veckor. Köpte en bordsantenn för att kunna pejla in de vanligaste kanalerna, men utan resultat. Boxern verkar inte funka som den ska, och varken jag eller R har känt något större behov av att åtgärda detta problem. För ungarnas skull kanske man borde ta tag i det snart...?

I går kväll badade vi i tunnan i Norresträsk. Satt i det varma vattnet i minst en timme, jätteskönt på kvällskvisten. Kom hem efter tolv och minns knappt sist man frivilligt var uppe så länge.

Den barnfria helgen har varit välbehövlig. Har hunnit ikapp massor på många olika fronter och t.o.m. känt att jag kunnat pyssla med hästarna utan stress. Underbart... Skäms inte för att säga att denna paus i vardagen var välförtjänt! Nu kommer jag att ha kraft att va en ännu bättre mamma. :-)

Vi oroas över mängden gräs på åkrarna, den är ovanligt liten i förhållande på vilken datum det är. Tror det har varit för torrt. Mängden höbollar R hunnit göra borde vara minst det dubbla, om man ser till hur många åkrar han hunnit med. Inte bra...

Firade en nybliven 38-åring med underbart god jordgubbstårta igår afton. Sommar = jordgubbstårta med mycket grädde, eller hur? :-)

Eftersom nya matvanor håller på att formas i vårt hem, så antog jag själv utmaningen att drastiskt dra ner på sockerintaget. Inga sockerbitar till kaffet har gått hur bra som helst. De små mängderna (men alltför frekventa) av godis, har i princip nästan försvunnit helt. Unnar oss hellre lite glass ibland, eller som ovan nämnt - tårta! Gott!

Här kommer en bild på våra söta och underhållande grisar. Väldigt intelligenta djur som vår hund Foxie har fullt sjå med att hålla reda på. Hon sköter om dem som sina egna små barn. Skojigt att se...


Ha en bra söndag! Puss, puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar