torsdag 27 maj 2010

Långt till maten

Äntligen en solig dag. Har saknat solen! Tapper verkade extra glad i morse även han och sprang långt ifrån mamma Nypon på väg till hagen. Nypon har lugnat ner sig betydligt och nu kommer hon t o m fram till oss i hagen. Tack för det! :-)


Tapper har redan börjat tugga så smått på gräs, hö, mammas grimma eller våra tröjor, och som ni ser så är det långt ner till backen när man har så långa ben...

Fullt upp idag. Finslipning på tävlingsformen. Selar ska putsas, hästar, tvättas, utrustning till folk och fä packas, och matsäckar göras i ordning. Vitrockar i Skellefteå efter lunch idag. Fördelsedagstårta innan middag, Malins vårshow i eftermiddag och fotbollsträning i kväll.

Det verkar som om groomfrågan e löst. Hoppas jag. En helt nyinvigd stackare har tänkt ställa upp. I kväll ska han få provåka för första gången. Han har aldrig ens sett en körtävling, så detta blir hur bra som helst! ;-)

Ha det bäst!

P o K/ Vekå

2 kommentarer:

  1. Lycka till i Lycksele!! =D

    Hur mår lillan? =)(a)

    SvaraRadera
  2. Tack! Vi ska köra så det ryker...! ;-)

    Lilla K mår som en prinsessa. Har landat nu. Äter gräs och trivs bra. Visar dock ingen brunst ännu... Snart kanske..? :-)

    Ha det! <3

    SvaraRadera