lördag 1 maj 2010

Alla vinner, på ett eller annat sätt.


April är slut nu, men tydligen inte aprilvädret... Lapphandskar stora som min kära makes arbetshandskar faller från himlen idag. I Skellefteå var det i form av regn i förmiddags, men här hemma snöar det.

De senaste dagarnas brottningsmatcher i manegen med min vårystra hingst har gett resultat. I dag på tävlingsbanan visade han upp sig från en bra sida. Snäll och skötsam (bara lite bus...) samarbetsvillig och ambitiös.

Sofia red honom som en gudinna och de strålade i kapp, trots det urusla vädret... I den första klassen 80 cm, så rev de tyvärr ett hinder och väjde för ett annat. Men i den andra klassen 90 cm, så var banan inte lika främmade och de fick en felfri runda.

Omhoppningen inleddes tyvärr med ett nedslag, men han bjöd på fint och hoppade ändå bra. Detta var ju dock bara hans andra hopptävling och hans första för i år, så vi är supernöjda med detta resultat!


Bild på vinnarna i Falköping. Paula längst till vänster.

Paula har också en framgångsrik helg. Tre matcher idag och vinst i alla tre. Bådar gott inför morgondagen... :-) Här på bilden ser ni vinnarna!

Malin har också "vunnit" idag. Blivit stolt extra-mamma till två små underbara lamm. En kille "Oskar" och en tjej "Nellie". Petronella Fårskalle födde mitt på dagen och vi fick uppleva de alldeles nyfödda små liven.


I kväll blir det filmkväll och myspys i soffan. Det ser vi fram emot. Vädret inbjuder till sådana aktiviteter och livet är ju bara för underbart...

Ta hand om varandra!

P o K/ Vekå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar