söndag 8 november 2009

Fars Dag - som far vill ha den

Här blandas murbruket.
Det har varit bra fart på vinds-projektet sista tiden. Duktige grannen har snart reglat och förstärkt golvet klart. Idag fick muren lite putsning. Det blev så fint så... :-) Pappas murarkunskaper förs vidare... skoj.


Har även varit i kontakt med elektrikern, som kommer till veckan. Oj, vad spännande det kommer att bli att se det färdiga resultatet av detta!

Gjorde en superbt god fiskgratäng till middag igår. Hade så lite fisk hemma , så jag drygade ut gratängen med ganska mycket broccoli och babymorötter. Kokade ihop en smarrig gratängsås gjord på en fin fiskbuljong, och la ner en hel del räkor tillsammans med alltihopa. Toppade med rikligt av smakrik, riven ost... mums! Ungarna trodde inte på att det var fisk. De trodde att det var kyckling..! :-D

Fiskgratäng a´la Vekå på väg in i ugnen...

Dagens smörgåstårta till Far i huset..

Pappan i vårt hem fick sig en sovmorgon idag. Bästa Fars dags presenten: Sovmorgon och fuse redan gjort! Tre omgångar tårta har det blivit idag, så man känner sig lite...raaaap... mätt! :-)

Åkte med Farmarpojken till ridhuset idag. Paula fick rida honom en sväng och träna inför nästa helgs dressyrkurseri i Ersmark. Efter en viss oro och en massa pepp från min sida, så började de hitta varandra i galoppen. Paulas flygtur sist de galopperade, sitter i ännu. Vilken utmaning det blir för mig som coach, att få henne att visualisera de positiva bilderna och tankarna, hon har om sig själv som ryttare. Hon vet ju att hon kan, hon tvivlar bara lite... Ett gnutta tvivel kan förstöra så mycket. Skönt att se när den väl försvinner. För det kommer den att göra! :-)

Ha det bäst, och lova att ta hand om varandra..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar