torsdag 4 mars 2010

Vintertältning

Ett lugn har belägrat min kropp. Ett väldigt behagligt och tryggt lugn. Känns som om vad som helst får hända, det ordnar sig ändå... det vet jag! Härlig känsla...

Utsikten från tältplatsen

Jag och duktige grannen ( som numera får figurera på bild eftersom han blivit "offentlig" och startat Harnesk Adventures :-) har varit otroligt flitiga idag. Vi har påbörjat en mängd snö-skulptur-ämnen och iglooblock. Spåret upp till platsen där 20-manna-tältet skulle resas har de senaste dagarna drevat igen. Vår första tur dit upp för att skotta upp denna plats resulterade i en hel del fastkörningar och snöplumsning. Snödjupet är ju enormt - till midjan!

Det var en hel del snö att skotta... Varför ska man gå på gym egentligen? :-)

Efter att x antal kubikmeter snö fått ge plats för tältet fick vi det till slut på plats. Valet av tältplats är superbt. Enormt vacker utsikt och gården som skymtar längst ner i dalen. Hoppas vi får in en massa anmälningar på ungdomar som törs anta vår utmaning "Eldprovet". Läs mer om våra aktiviteter här.


Farmarpojken hann få sig en tur i vagnen i eftermiddag. Har ju påbörjat galopparbete med honom och redan nu, efter endast två intervallträningar, så är galoppen mindre busig och "laddad". En gång till i vagnen, sen kan jag börja ta intervallerna från ryggen på honom.

Ungarna har varit väldigt nöjda och pömsiga efter dagens friluftsdag. På Paulas önskelista står det numera en slalomutrustning. Tre veckor kvar till 14 års-dagen, vi får väl se...

Take care, live life - be happy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar