onsdag 22 juli 2009

Passa er på vägarna i Skellefteå!

Mamma slapp stelopereras. Huvudet fixerat och rejäl krage som kompis de närmsta månaderna, blev resultatet. Hon får komma hem redan i morgon. I samtaxi. Fårstår inte. Först jättebråttom, ilfart till akuten i Skellefteå, sen Umeå, ajabaja, huvudet stilla, inte röra, och nu samtaxi hem igen..?

Mamma verkar nöjd. Det är viktigast. :-)

Haft shoppingdag i Skellefteå i dag. Alla barn följde med. Nya erfarenheter får man uppleva när två av dessa fyra "kalvar" kommer ut på grönbetet i affärscentrumen. Hur uppför man sig bland folkmassor? Hur beter man sig i butiker? Hur handskas vi med våra pengar? Kan man inte köpa allt på en gång?

Ungarna fick nya fuse-overaller, som de får använda vid arbete och pyssel i ladugården. Hoppas de kommer till användning. Mest stök och uppståndelse har det dock varit kring de nyinköpta hamstrarna. De små liven kommer väl att dö av den stress de utsätts för, från de nyblivna och ivriga ägarna...

I Skellefteå bor det numera ännu en alkoholist. Han är en sådan där smygis. Inställsam och trevlig när det gäller, men falsk utan dess like. Prova att konfrontera honom och se raseriet som utbryter, när man slänger sanningar han inte tål höra i ansiktet. Försvarstalen kan växla från att vara anklagande-medhållande, ifrågasättande-accepterande, men framför allt är de helt befängda och påhittade. Från början till slut.

ALLA mina farhågor om denne man har nu blivit besannade. Fick beskeden idag som bevisar att JAG HAR RÄTT! (men det visste jag ju redan...)

Att köra bil med 3,54 promille i blodet. .. hur vinglig blir inte den färden...? Och hur många osyldiga hinner man inte meja ner, utan att ens märka något..? Han bor i Skellefteå och kör fortfarande bil dagligen... Utan körkort och med all säkerhet inte nykter heller! Passa er!

Klicka på den här länken och se vad som kan hända...

P o K/ Vekå




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar