torsdag 30 juli 2009

Lite av varje

Fick en faktura idag från över ett år gammalt veterinärbesök. Hade inte riktigt med den i den här månadens budget... :-( Skit samma, det löser sig säkert! Får man skicka fakturor så sent i efterskott...? Det kanske man får...?

Har hunnit med en hel del idag. Nämnde häromdagen att sådant man gruvar sig för ska man göra direkt. Oj, vad det stämmer... Har våndats över mina skitiga fönster alltför länge. Idag är de ett minne blott. Här har städats! Dammtorkning, blomduschning och till sist golven. SKÖNT att ha det gjort! :-)

Har t o m hunnit softa i solen en stund idag. Handlat och skickat i väg Paula på "Hästens Dag" i Skellefteå. Hjälpt mamma att klippa tånaglarna. (Det går inte så bra med hennes ofantliga stödkrage). Haft storebror på besök, som hjälpte nr. 5 med cykelkedjan som trasslat in sig. Tack för det!

Kört lite höbollar och utfodrat djuren. Vår hydropress har gått sönder i fuse, så vi måste hjälpa tjurarna med vattentillförseln på manuell väg. Det blir många vändor med fyrhjulingen...

La ut en annons på Blocket i går angående våra lediga stallplatser samt boende i stugan. Har redan fått en hel del svar. Förundras dock över svaren en del skriver... Skojjigt! ;-)

Nu ska jag ut i stallet. En viktig helg närmar sig och förberedelserna har pågått länge.

Puss och go´natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar