söndag 4 oktober 2009

Byggprojekt och bra statistik

Familjen Olin har gjort ett kanonjobb med min Farmarpojke. Han är nu hemma, lika glad, vaken och tillfreds som han alltid brukar vara. Inte alls lika deprimerad som sist, när han var borta på träningsläger. På hopptävlingen i går märktes glädjen i hans språng och de gjorde en jättefin runda runt tävlingsbanan med inte ett endaste hinder ner! Två hopptävlingar - två omhoppningar = bra procent i statistiken! :-)




Fotade lite uppe på loftet i stugan där grannarna har startat renoveringsprojektet. I går kom första regeln upp i taket. Isolering av taket ligger på Prio 1 och det kommer nog att göra stor temperaturskillnad inne i stugan. Hoppas bara att snön dröjer lite. Byggprojekt är alltid lite enklare om man slipper leta under snön efter grejer... :-)

Hade en liten fantasi om att låta stockarna i taket synas och sätta innertaket mellan dem. men...njae.


Grannen har visat sin flexibilitet och gjort en jättefin plåtkrage runt skorstenen, så nu får plåtslagarna passa sig för konkurrens! ;-) Med väsentligt mindre risk för att det regnar in, så kan nu strax murstocken putsas. Undrar vem Pelle och Madde är..? (det står skrivet med krita på muren, ser ni?)



Nu ska det eldas i bagastugan och degen ska strax sättas. Bra bakarväder i dag. Snålblåst och regn. Fåren vill nog verkligen få komma sig in...

Ha det bäst! P o K

2 kommentarer:

  1. Tack för att jag har fått rida din underbara hingst!

    SvaraRadera
  2. Det är du som ska ha TACK, för allt jobb du lagt ner! :-)

    SvaraRadera