onsdag 30 december 2009

Lyckad Prova-På-Dag!

Idag skulle egentligen Farmarpojken ha deltagit vid klubbmästerskapet i hoppning på KDRF. Men med tanke på det kylslagna vädret och för lite utmaningar för honom den senaste veckan, så valde jag att ställa in deltagandet. Han kommer nog att hinna med många klubbtävlingar i sitt liv framledes!

En snöig välkomsthälsning! :-) Foto: Christer Harnesk

Koncentrerade mig istället på mitt och duktige grannens första gemensamma uppdrag ihop idag; En Prova-på-dag med tre olika aktiviteter som vi arrangerade här på gården, som förhoppningsvis gav mersmak och skapade en bra plattform för våra kommande projekt tillsammans.

En mycket nöjd och glad snowboardkille i backen på Tallheden. Foto: Christer Harnesk

Trots den dryga tjugogradiga kylan som envist höll sig kvar hela dagen, så lämnade mycket nöjda deltagare gården på eftermiddagen. Då hade vi bl.a. hunnit med att baka mjukkaka i bagarstugan, snöskulpturerat, lagat lunch ihop utomhus och låtit dem få en introduktion i snowboardåkning.

Allt flöt på riktigt bra och nu känns man bara mer taggad att utveckla detta ännu mera! Nedan ser ni även en bild på det fina sjukvårds/militärtältet vi inhandlat, som fungerar jättebra som samlingspunkt/värmekälla/matplats.
Foto: Christer Harnesk
Matlagningen sköts utomhus i grillringen. Finstrimlade kycklingfilé i går kväll och marinerade den i en smarrig vitlöksblandning av olika kryddor. Detta stekte vi idag tillsammans med grönsaker på muurikan. Blandningen la vi sen på de egenhändigt gjorda mjukkakorna, som fick fungera som wraps till maten. Gott och väldigt uppskattat!

Kommer att sova väldigt gott i natt. Behövs kanske. Det pratas om att det är nyårsafton i morron..? Då må man ju hitta på nå skoj att göra!? Kommer visst hit ett helt gäng med barn och vuxna - kul!
Take care, live life - be happy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar