fredag 11 december 2009

Styrketräning för Farmarpojken


Körträningen för Fredrik på KDRF gick superbra. Fick massvis med råd och tips på hur vi ska lägga upp träningen framledes och nu kommer fokus att hamna på styrka och intervallträning. I en månad ska vi intensivträna detta. Intressant blir det att höra ifall Fredrik ser någon skillnad på FP nästa gång han åker upp hit från skåne för att träna oss.

Bild från maratonmomentet vid Skellefteå Horse Race aug 2009

Idag frågade han mig ifall jag hade bytt häst! Han kände inte igen FP..! Han tyckte att FP hade vuxit rejält på både höjden och bredden. Roligt att höra. :-)

I går hämtade duktige grannen hem panelen som ska pryda väggarna på vinden i stugan. Vi bestämde oss för en rustik variant som redan är färdigmålad vit. Den ser ohyvlad ut i strukturen och jag föll för den på en gång. Har pratat om att sätta upp den stående, för att skapa en känsla av högre takhöjd på vinden. Längtar tills den är på plats! :-) Alla fönster är nu utbytta, utom det som används som in- och utgång fortfarande. När hålet i golvet väl är gjort och trappen är på plats, så kanske det sista fönstret sätts dit. Det kommer att bli supermysigt!

I eftermiddag blir det att relaxa med familjen och bara ha det gött. Malin har fört fram önskemål om Monopol-spelkväll, så vi får väl se vad det blir... Först ska vi dock göra en god middag bestående av älgkött, pressad potatis, rödvinssås och röd vinbärsgele´!

Trevlig helg!

Take care, live life - be happy!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar