lördag 9 januari 2010

Blivande mamma

Idag har alla hästarna fått vädra sina pälsar och gått utan täcken. Oj va glada de var över detta. De rullade sig och sprättade omkring i hagarna i morse. Nu känns det nästan som "blia" när termometern bara visar drygt -5 grader = underbart!

Alla pållarna har fått sig ett motionspass. Körde Farmarpojken med risslan efter vår skogsslinga igen. Nu börjar det spåret bli fint packat, och turen blir inte lika vinglig nu längre när man kör där.

Paula på Nypon (som numera inte kan ha sin sadeln längre pga bäbismagen) :-)

Vår blivande mamma Nypon är så stolt och klok. Numera stressar hon sällan upp sig över något. Fordonen på gården är numera hennes vänner. Filten, som hon tvingats gå igenom för att komma sig in i stallet, har hon äntligen insett att den INTE kommer att äta upp henne. Och hon har dessutom blivit lite mindre sur. Hon kan ju verkligen vara en riktig "kärring" i boxen, men nu ser man ett lugn i hennes ögon, som inte har funnits där tidigare.

Stolt Paula visar upp Nypons putmage. 4 månader kvar till fölning... :-)
Skottade ridbanan idag. Den blev hur fin som helst. Jämn och mycket bättre än på sommaren! Hoppas nu bara detta fina vädret håller i sig.
Nu blir det myspys med familjen resten av kvällen. Trevlig helg till er allihopa!
Take care, live life - be happy!

2 kommentarer:

  1. Vi följer med spänning fortsättningen. Och här nere i Skåne (Rydebäck/Helsingborg)är det många som frågar hur det har gått med Nypon...
    ”Hon har kommit till en riktig hästfamilj”, brukar jag säga och känner mig jätteglad å hennes vägnar!
    Har också lagt ut lite av det som finns på bloggen som länk på vår hemsida.
    Om klubben/medlemmar/Stina Sundström
    www.rydebacksrf.se

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Vad roligt att höra att ni följer Nypons "öde"! :-) Tack för de fina orden... de värmde. Paula är så stolt och glad i sin ponny, och vi ser verkligen fram emot nedkomsten.
    Mvh Veronica

    SvaraRadera