söndag 17 maj 2009

Trädgårdsland på G

Har jobbat febrilt för att få trädgården fin och klar, för att ta emot de värmande solstrålar som nu äntligen börjat att komma. R har hjälpt mig att avlägsna de gamla svartvinbärsbuskarna, som bara tagit upp en massa plats i trädgården. Nu ska där bli ett grönsaksland i stället, det har jag drömt om så länge. Så här ser det ut just nu:


Tjejerna är överförtjusta och ser verkligen fram emot att få börja plantera. :-)

Vårbruket är i full gång och R har jobbat hårt med det hela helgen. Svärfar har oxå hjälpt till, underbart att han orkar.

Skrittade Farmarpojken nästan en timme i maratonvagnen idag. Underbart att ha honom tillbaka. Nu är han som vanligt igen! Han skrittar med fint övertramp och jobbar igenom hela kroppen med hans stora kliv. Bra träning i dessa backar här hemma och underbart lugn att få uppleva från kuskbocken, när han skrittar på så fint. :-)

Tyvärr har vi inte hunnit med förberedelserna för gjutningen av golvet till uteboxarna ännu. Men det blir snart hoppas jag. Så här ser det ut för tillfället:


Hjälpte till vid avlivning av en ridskolehäst i eftermiddag. Hoppas det blev den sista. Skönt att det nu är över. Allt gick fort och bra.

Take care, live life - be happy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar