lördag 11 april 2009

Årsdag


Oj, vilken underbar start på dagen! Ungarna hade redan i går planerat att jag och min R skulle få sovmorgon idag, så de steg upp tidigt och släppte ut hästar, mockade samt gjorde fuse. Det gav oss tid till morgonmys. ;-)

Vi firar en speciell dag i dag. Vår första bröllopsdag! Kan inte fatta hur fort tiden går... Tog fram cd-skivan och tittade på korten från bröllopet, oj så fina vi var.

Fotograf: Ricke.nu

Barnen överraskade oss med kladdkaka som de egenhändigt bakat. (Ugnen funkar ju tack och lov...) Tillredde en ytterfile´med kokt potatis och bearnaisesås till, som extra god mat idag. I eftermiddag hade vi tänkt ut och grilla, men nu fick R telesamtal om moddplogning, så grillningen blir nog tyvärr inställd.

Ungarna roar sig med att gå på promenader med fåren. Vi har försökt klippa deras klövar idag och konstaterat att snart måste även fårsaxen fram.

Har ringt och felanmält vår nya spishäll. Fastän vi provat att "nollställa" den så vill den inte fungera. Typiskt när det är mitt i en helg! Nå väl, man börjar ju bli van med vår kära kokplatta, tur att ugnen fungerar..!

Nr. 6 börjar bli riktigt modig i hästhanteringen. De red själva en stund i modden på ridbanan idag. Bara proceduren med att ta sig upp i sadeln har varit väldigt krånglig, men snart fixar hon nog det på egen hand! :-)

Nu ska jag ut i det fina vårvinter-vädret. Det töar otroligt fort nu när solen ligger på. Ungarna blir blöta direkt och vi börjar ha kris på ombyteskläder. Saknar ett torkskåp!

Ha det bäst - helst till häst! p o k


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar