fredag 3 april 2009

Nästan klart...

Nu är det nära... köket är nästan klart! :-) Ska inte komma med någon avslöjande bild ännu. Kanske senare idag. Har sålt vår gamla spis och kyl o frys till sommargrannarna. Levererade dem i traktorskopan idag. Underbart att bli av med det från altanen.

Idag har equiterapeuten Maria varit hit och behandlat Nypon. Korset, halsen samt Nypons nacke behöver laser och massage. Det har blivit en klar förbättring sen sist Maria var hit, men vi har en bra bit kvar innan man kan säga att allt är bra. Nypon hade en låsning i bäckenet på vänster sida. Säkert därför hon krånglat i vänster varv senaste månaden! Maria knixade till henne och nu blir det lite lugn ridning i helgen, samt back-on-track-täcke.

Känner mig väldigt stressad idag. Hjärtklappningen är hemsk och öronsuset bedövande. Styrelsemötet i går pågick mellan 17,30-19, sen blev det medlemsmöte till halv nio. Efter det återupptog vi styrelsemötet som inte var klart förrän kl.22!

Befriades från webmastersuppdraget, LOK-stödsansvaret samt ridledaransvaret. Känns jättebra och välbehövligt! Men de tyngsta bitarna är fortfarande kvar och där är det inte så lätt att bara sätta in någon... Men vi jobbar vidare på det, och jag hoppas på en snar lösning!

Ikväll ska Paula ha sitt kalas för några av hennes klasskompisar. De ska ha filmkväll, makeup-party och övernattning. I morgon anordnar deras klass skoldisco och vi sitter med i arrangörsgruppen. Tar allt aldrig slut..? Söndag är det ridledarmöte. Usch, nu vill jag vara ledig...

Nu håller kakel-killen på att städa i hop sina grejer. Ska fortsätta städningen och sen kanske man kan pusta ut.

Take care, live life - be happy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar