söndag 15 mars 2009

Nu får ni bilder

Fick ett sms från Farmarpojkens tränare som ridit honom för Ebba von Essen i dag. (Jag hade ju velat vara där och filma...) Vågade knappt öppna sms:et i rädslan om att höra att det gått dåligt. Fick gåshud av att läsa att Ebba inte haft något att säga om FP utan blivit hänförd och imponerad av honom! WOW! Tror ni jag är en stolt matte nu, eller? På bilden här ser ni Ebba när hon tävlar en halvblodhingst Welcome. Den här tjejen vet vad hon sysslar med, och säger hon om min häst, så måste det väl betyda något, eller...? Här kan ni kolla in på hennes hemsida.
Paula fick träna här hemma på vår utebana i stället. Tycker det såg minst lika bra ut, visst? :-)

Malin och Emil går det riktigt bra för oxå, visst..? Om ni tittar på nedanstående bild så skymtar ni även min omtalade vinterhage, den med det höga staketet. Nå, det blev inte så högt sen all snö kommit, eller hur? :-)

Åt lunch i skogen idag. Tog skotern och lät tjejerna tolka, så här ser det ut då.
Stekte fläsk och hamburgare med bröd. Jättemysigt i det fina vädret. Ungarna busade i snön och bäst vad det var kom Foxie gläfsandes från skogen. Hon plumsade i djupsnön fram till oss. Otroligt, hur kunde hon hitta oss?!

Nä, nu ska vi ut igen i det fina vädret. Inne känner man bara efter hur sjuk man är. En kopp kaffe i soffan på altan, visst låter det lockande? :-)

PoK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar