lördag 3 januari 2009

Kallt

Min undersökning visade att alla utom en (undrar vem...!) tyckte att det INTE är att ok att hacka sig in på andras datorer. Har fått veta att det t o m är straffbart att gå in någonstans dit man inte har behörighet att vara (t.e.x. på en arbetsplats efter stängningstid) fastän man kanske har tillgång till nyckel. På större arbetsplatser där en och samma nyckel kanske passar till flera rum så vore det ju enkelt att ta sig in överallt, men för den skull så är det inte rätt att göra det!

Man har hört berättats om människor som har haft inbrott och fastän de inte förlorat något av värde, så känner de sig ändå kränkta. Precis som om någon gjort intrång i deras personliga integritet, gått runt i deras hus, snokat i deras skåp och tittat i deras garderober... Jag förstår hur de menar...

Dressyrträningen idag gick jättebra! Jag hade tyvärr missuppfattat tiden så vi var där en timme för tidigt. :-) Men hellre för tidigt än för sent..! Stundvis var det mer än 25 minusgrader efter vägen till Ersmark och jag höll tummarna att inget skulle gå sönder i bilen!

Eva vill altid ha sina ryttare till att träna utan stigbyglar och det hade Paula gruvat sig lite för. Nypon har ju så stort steg (som en stor häst) och är inte den lättaste att sitta på. Men det gick bra! Nypon har stärkt sig sista tiden och klarar av att bära sig mycket bättre nu, och det är klart - då blir hon ju lite lättare att sitta på... :-)

Nu blir det sovrumspyssel resten av dagen.

Ha det bäst - helst till häst!

1 kommentar:

  1. 25 grader minus!!!
    Vi har 1.5 minus och det snöar!
    NU GÅR JAG I IDÉ!!!
    Visst känner man sej kränkt när andra rotar runt och missbrukar domäner som är en egna (kan lätt förstå din känsla).

    SvaraRadera