fredag 2 januari 2009

Materialbrist


Åkte till ridhuset i går kväll för lite löshoppning med min ståtliga hingst. Har tränat på tok för lite hoppning i vinter. Tiden springer iväg och nu är det bara drygt tre månader till hans hingstpremiering i Luleå, vi måste träna...! I hans Bruksprov ingår tre delmoment; körprov, ridprov och löshoppning. Han visade igår att hoppningen inte blir några bekymmer, han äääälskar att hoppa - och högt med! :-)

Idag har jag lagt ner många timmar på sovrumsväggarna. Spackling i massor och grundmålning. Tyvärr lider jag av materialbrist för att kunna färdigställa golvet (järn- och trähandeln hade stängt för inventering idag.) :-( I morgon blir det till å måla andra vändan.

Så här ser det ut nu där garderoberna stod innan... :-)

Men först ska vi hinna med att köra Paula och Nypon på en dressyrkurs på KDRF i Ersmark. 9 mil - enkel väg, så där far nästan halva dan... Men det ska bli jätteroligt ändå. Paula tävlar ju för den klubben och vi har många vänner där. Här kan ni kolla in deras hemsida!

Har suttit hela eftermiddagen med pappersjobb till klubben. En ny termin ska strax börja och det är mycket administrativt som ska göras... De ändrar regler hela tiden för LOK-stöd o diverse som är viktigt. Man hinner just lära sig en sak, sen blir det nytt! :-I

Har även uppdaterat på vår klubbs hemsida, är ju webmaster där och det är ett riktigt skojjit uppdrag!

Nu ska jag rensa lite på skrivbordet och låta datorn vila... den har gått varm nu ett tag! Ha en underbart härlig helg! Lova att ta hand om varandra...

Kraaaam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar