söndag 4 januari 2009

Vattenbekymmer

Fruset vatten i stallet här hemma - igen! La ner massor av pengar på värmekabel i slangen, men det fryser i a f..! Irriterande! Värst är det ändå på ridklubben där det fryser i alla vattenkoppar. Inget vatten inne - inget vatten i hagarna = måste handbära hinkar från klubbstugan = hur roligt är det..? Varje häst dricker MÅNGA liter vatten om dagen, det blir många vändor med hinkarna. Måste lösa detta problem. På ridklubben känns det så bortkastat att lägga ut en massa pengar på ett cirkulerande vattensystem när vi ändå går i ombyggnationstankar. En Thermobar till hagen vore ju en lösning, men den ska ju ändå fyllas med vatten från någonstansifrån..? Hmm, grubblar vidare på detta.

Nu är den gamla korkmattan borta från sovrumsgolvet. Ut genom fönstret åkte den! Nu ligger den och skäms ute i snön! :-) Vattnet som hade läkt från det trasiga elementet hade letat sig in ganska långt under matten och det luktade BLÄ när vi tog bort den. Nu har det fått torka upp och jag ska mögelbehandla det området nu på fm. Hålet i golvet där garderoberna stod är fixat. Väggarna målade en andra vända (måste tyvärr målas en gång till...) och nu är det även klart för tapetsering. Ska ju tapetsera väggen där sänggaveln ska stå samt sätta upp en fototapet, det kommer nog att bli skitsnyggt! Har beställt nya garderober från IKEA. Spegeldörrar... :-) Oooo va jag längtar att få se det färdiga resultatet!

Oj, nu måste jag väcka flickorna (de har börjat sova så länge nu för tiden, beror det på mörkret eller åldern..?) Vi ska ju iväg på dressyrträning idag med, samma som igår. Idag ska de träna sidvärtsrörelser.

Ha det, P o K

1 kommentar:

  1. Fruset vatten är vinterns mardröm när man har häst!

    SvaraRadera